Workshopdag EO-ICT

Inschrijven

Leer de Odisee opleiding Elektronica-ICT kennen!

Op donderdag 10 en vrijdag 11 januari 2019 zal er een gratis workshopdag EO-ICT doorgaan die bestaat uit 2 dagdelen. Je wordt als school vriendelijk uitgenodigd aanwezig te zijn op beide dagdelen.

De dag start met een gezamenlijk infomoment, waarna uw leerlingen individueel een workshop kiezen in de voormiddag en in de namiddag. Zo leren ze op één dag meerdere kennisclusters kennen binnen de opleiding Elektronica-ICT.

Na het invullen van dit formulier zal een collega van ons contact met je opnemen om je inschrijving te bevestigen.

Tot binnenkort op de Technologiecampus te Gent

*let op: inschrijfsysteem enkel via desktop of tablet zichtbaar.

workshops aanbod 2019


Design 4 web

Miljoenen mensen zijn wereldwijd bezig websites tot op het bot te onderzoeken en herontwerpen. Waarom klikte je net op die knop? Kom via deze workshop in aanraking met het creatieve proces dat leidt tot een webontwerp.

Webdesign – schetsen – ICT - creativiteit

10 en 11 januari 2019

gratis ~ inschrijvenHow is your circuit doing?

Bouw je eigen circuit en wandel met een leuke gadget naar buiten! In deze workshop halen we de soldeerbout boven om zelf verschillende componenten te verwerken in een elektronische schakeling. De nadruk ligt op testen en omgaan met elektronische apparatuur.

Digitale technieken – elektronica – logisch denken

10 en 11 januari 2019

gratis ~ inschrijvenGetting hot with Arduino

Arduino is een platform voor wie slimme objecten wil ontwerpen die reageren op hun omgeving. In deze workshop maak je aan de hand van enkele voorbeelden rond knoppen, displays en leds een thermometer met digitale uitlezing.

Elektronica - digitale technieken - uitwerken - programmeren

10 en 11 januari 2019

gratis ~ inschrijvenEasy app builder

Tot 150 keer per dag checken we onze telefoon. Je kunt er niet omheen: smartphoneapps zijn hot! Bedenk een leuk concept en bouw eenvoudig je eigen Android-app. Je krijgt uitleg over hoe een app is opgebouwd en gaat aan de slag met het online softwarepakket App Inventor.

Web & Mobile – Android – UX – ICT – ontwerpen

10 en 11 januari 2019

gratis ~ inschrijvenHacking 4 dummies

Google wist elk uur 100.000 URL’s in de strijd tegen piraterij, terwijl de Belgische overheid afgelopen jaar 666 keer door hackers is aangevallen. Kun je dat zelf doen? De leerling vertrekt vanuit een werkende netwerkopstelling en ontdekt hoe alles in elkaar zit door zelf heel wat te ‘mispeuteren’.

Data security – Network security – ICT – analyseren

10 en 11 januari 2019

gratis ~ inschrijven

Vragen i.v.m. workshopdag?

Katelijne Vande Ginste