Verleg je grenzen

VERDER STUDEREN MET ONS DIPLOMA

Wil je na het behalen van het diploma Elektronica-ICT verder studeren? Dat kan, bijvoorbeeld voor master in de Industriële wetenschappen op onze Technologiecampus te Gent.

Eerst volg je een schakelprogramma van een jaar; daarna kun je instappen en zo het diploma van master behalen. Hiermee heb je dan een extra troef in handen voor het werkveld én een universitair diploma van de KU Leuven op zak!

Meer weten?

schakelprogramma

INTERNATIONALE ERVARING OPDOEN

Meer en meer studenten kiezen ervoor een semester in of buiten Europa door te brengen. Het 3de jaar van onze opleiding Elektronica-ICT biedt studenten de kans een studie of stage ervaring op te doen in het buitenland. Een Erasmus+ uitwisseling is niet alleen een meerwaarde voor jezelf, maar ook op vlak van kennis, cultuur en sociale vaardigheden.

worldmap

mobiliteitsopties

Erasmus Plus aftermovie ~ Barcelona

ReBUG

Jaarlijks organiseren we een tweedaagse uitstap met alle eerstejaarsstudenten gevuld met allerlei activiteiten, kwissen, workshops en gastsprekers. De hoofdbedoeling is dat studenten elkaar en de docenten beter leren kennen, iets wat bij de voorbije edities van Boot.ini alvast goed gelukt is, zo blijkt uit de bevraging achteraf.

feedback

wekelijks aftoetsen van het product

60%

leert het meeste uit projecten

Projectwerk

Voor veel vakken moet je projecten maken. Dit zijn grote praktijkopgaves die je alleen of in team afwerkt tegen een bepaalde deadline. Ze geven je de kans om aangeleerde technieken te combineren en in te oefenen op je eigen ritme.

Van ex-studenten zul je vaak horen dat projecten wel wat werk vragen maar dat ze daaruit het meeste geleerd hebben.

van plan tot product

Om je te ontwikkelen tot echte team player voorziet ons curriculum project1 en project2. Samen met enkele medestudenten werk je een idee uit tot kwaliteitsvol eindproduct; de planning doe je geheel zelf.

Straffe groepjes stimuleren en begeleiden we in deelname aan Elektronica en ICT wedstrijden.

youtube

Projecten 1 ~ My watchlist app